بازگشت
1395/10/27 (( 30 نفر در حال مشاهده مطلب ))
test

BOOKLET GAGA:👇👇👇👇👇👇👇

 

با ما همراه باشید با مطالبی ناب و خواندی !

طرز تهیه ی دمبه ی مخصوص پرنده درفصل سرد

 

ابتدا یک کیلوگرم دمبه رابطور نگینی خردکنید و سپس انها را یک شبانه روز در یک لیتر اب همراه بیست گرم نمک بخیسانید و روز بعد ابکش کرده و در یک لیترشیر یا اب با حرارت ملایم بجوشانید دمبه ها شروع به اب شدن می کنند و شیر یا اب ارام ارام تبخیر می شود بعد از چند ساعت جوشیدن تنها روغن دمبه در ظرف باقی می ماند بعداز این روغن را از صافی عبور داده و بگذارید ارام سرد شود 

 

چند نکته 

اگر برای جوشاندن دمبه از ظرف مسی استفاده کنید بهتراست

اگر دو حبه سیر خرد شده به شیر یااب اضافه کنید بهتراست

اگر میخواهید روغن شما بوی خوبی داشته باشد از نصف سیب و یک هویج هنگام پختن استفاده کنید

 

روش دوم می توانید دمبه ها را چرخ کنید و یک شب در اب نمک بخیسانید و بدون اضافه کردن اب همراه یک پیاز خرد شده  با شعله ی ملایم روغن دمبه را بگیرید و پس اینکه دمبه ها کامل اب شد روغن را ازصافی عبور داده و در بطری بریزید 

 

روش مصرف کردن روغن دمبه بسته به سلیقه ی مربی و سبک دانه دادن دارد   مصرف روغن در بهار و تابستان زیان بار بوده و سبب بروز بیمارهای گوگونان می شود ‼️gaga‼️

 

مهمترین خاصیت روغن بالابردن مقاومت بدن در برابر سرما و ویتامین B12 که در درمان کم خونی مفرط نقش اساسی دارد

 

‼️GAGA‼️


مقالات مرتبط

BOOKLET GAGA:👇👇👇👇👇👇👇   با ما همراه باشید با مطالبی ناب و خواندی ! طرز تهیه ی دمبه ی مخصوص پرنده درفصل سرد   ابتدا یک کیلوگرم دمبه رابطور نگینی خردکنید و سپس انها را یک شبا...
نظرات درباره این مطلب
javad سه شنبه 21 شهریور 1396 1:35:16
سلام به چه روشی بدیم بهترباشه

آمارگیر وبلاگ