بازگشت
1396/2/10 (( 31 نفر در حال مشاهده مطلب ))
test

پروتئین 

پروتئین ها  از هیدروژن ، اکسیژن و ازت ساخته شده اند . وجود عنصر ازت در ساختمان و تمام ویژگیهای مولکول پروتئین و اعمال مختلف بدن در حقیقت مدیون وجود عنصر ازت است که در دو دسته چربی ها و کربوهیدراتها وجود ندارد .
https://telegram.me/joinchat/B4B8hUBqRsK0jdODEBOBvg

واحد ساختمانی پروتئین ها ، اسید آمینه است ، ۲۰ نوع اسید آمینه در ترکیب مواد غذایی و همچنین در ساختمان بدن انسان وجود دارد . اسیدهای آمینه به سه دسته تقسیم می شوند :

۱- اسیدهای آمینه ضروری .

۲- اسیدهای آمینه نیمه ضروری .

۳- اسیدهای آمینه غیر ضروری .

۱- اسیدهای آمینه ضروری : دسته ای از اسیدهای آمینه هستند که بدن انسان یا قادر به ساختن آنها نیست و یا نمی تواند آنها را به میزان لازم برای تأمین نیازهای خود بسازد . مثل لیزین ، ایزولوسین ، فنیل آلانین .

۲- اسیدهای آمینه نیمه ضروری : به آن دسته از اسیدهای آمینه گفته می شود که فقط در دوران کودکی و رشد ضروری هستند یعنی اگر به اندازه کافی در رژیم غذایی کودکان نباشد موجب اختلال رشد آنها می گردد .

۳- اسیدهای آمینه غیر ضروری : اسیدهای آمینه ای هستند که در صورت فقدان آنها در غذا بدن قادر است از متابولیسم چربی ها  ، پروتئین ها و عامل آمینی سایر اسیدهای آمینه آنها را منتشر کند. بنابراین در اعمال حیاتی مشکلی ایجاد     نمی شود
 . https://telegram.me/joinchat/B4B8hUBqRsK0jdODEBOBvg

💢 لازم به ذکر است ، کیفیت پروتئینی حبوبات ( پروتئین گیاهی ) پایین تر از انواع پروتئین های حیوانی است .

پروتئین غلات از نظر کیفیت بعد از حبوبات قرار می گیرند .

مقدار پروتئین ها :

در بین منابع غذایی بالاترین پروتئین در کشک وجود دارد . ( کشک خشک ) کشک در ایران به صورت سنتی ، به شکل گلوله های خشک تهیه می شود 

کشک خشک معمولاً بین ۵۵ تا ۷۵ درصد پروتئین دارد و هیچ ماده غذایی به این میزان پروتئین ندارد . بعد از کشک ، سویا بهترین منبع پروتئینی است و حدود ۴۰ درصد پروتئین دارد


💯سویا را می توان خاویار گیاهی نامید ، زیرا از نظر ترکیب با خاویار قابل مقایسه است . در سویا حدود ۴۰ درصد پروتئین و ۲۰ درصد چربی وجود دارد . در خاویار ۲۵ درصد پروتئین و ۲۰ درصد چربی وجود دارد . بنابراین سویا یک منبع پروتئینی گیاهی بسیار خوب است .
https://telegram.me/joinchat/B4B8hUBqRsK0jdODEBOBvg
⭕️
حبوبات بین ۱۴ تا ۲۵ درصد پروتئین را داراهستندبعد از حبوبات غلات قرار دارند در گندم  ۱۰ درصد ، ذرت حدود ۱۰ درصد و در شلتوک برنج ۷ تا ۹ درصد پروتئین وجود دارد.


آیا می دانید مکمل سازی پروتئین ها یعنی چه ؟ یا مصرف پروتئین چه تأثیری بر کیفیت پروتئین حاصله دارد ؟
https://telegram.me/joinchat/B4B8hUBqRsK0jdODEBOBvg
هنگامی که پروتئین را با حبوبات همراه می کنیم مثل ترکیب دانه ها و هنگامی که پروتئین حیوانی به جیره اضافه میکنیم  ..مانند روغن دمبه ...، کیفیت پروتئین حاصله از پروتئین تک تک آنها بهتر است و بازده و کارآیی پروتئین در بدن پرنده بهتر می شود ،
https://telegram.me/joinchat/B4B8hUBqRsK0jdODEBOBvg

🌹کاری از مدیران گروه کبوتران مسافتی 🌹

 


مقالات مرتبط

دستگاه تولید مثل درپرنده ی ماده 1تخمدان.....زرده ی تخم مرغ دراین نقطه تولید و رها میشود 2مجرای تخم الف:شیپور طول این قسمت حدود۴سانتی متر است و حدود۱۵دقیقه که تخم ازاین قسمت میگذر و وارد مانگوم م...
🚨 بیماری سندروم کبد چرب 🚨  ✮ قسمت دوم  ✍ در این مقاله به بررسی عوامل مهمی که باعث ایجاد ، بیماری سندروم کبد چرب در کبوتران می شود ، می پردازیم . 1⃣ عوامل ژنتیکی و وراثتی : در لای...
🚨 بیماری سندروم کبد چرب 🚨 ✮ قسمت سوم ✍ در بخش پایانی این مقاله به چند روش درمانی بسیار کاربردی و چند روش پیشگیری بسیار آسان ، جهت پیشگیری و درمان این بیماری به شما عزیزان ارائه می دهیم . ✅ در...
تولک رفتن و درک‌ ساختار فیزیکی کبوتران مسابقه‌   درک سلامتی کبوتران در پوست اندازی سالانه‌. معمولا در مورد تغذیه مواد غذایی کبوتر؛ بالا بردن سطح بهداشت؛ تهویه؛ تراکم و طب پی...
دایره المعارف دانش طولانی( درک بافت ماهیچه ای کبوتر ( شکل)) عضلات ( عضله ) است که عمدتا از باف های عضلانی، سلول های عضلانی شکل دراز، فیبری تشکیل شده است، بنابراین سلول های عضلانی اغلب فیبرهای عضلانی ...
 کبوترها اساسا از حس بویایی‌شان برای جهت‌یابی و هدایت مسیر استفاده می‌کنند. کبوترهای جوان یاد می‌گیرند بوها و رایحه‌هایی که توسط باد به داخل لانه‌شان می‌آید از ...
دایره المعارف ‌دانش طولانی( بدانید طبقه بندی‌ خوراک‌ کبوتر)  خوراک کبوتر ☆☆  خوراک کبوتر جز موارد اصلی: ذرت، نخود فرنگی، گندم، جو، ذرت خوشه ای قرمز، آفتابگردان، گلرنگ، بذر...
...10point----۱۰نکتهایامیدانستید انتی بیوتیک هابصورت بیولوژیکی توسط گیاهان یا میکروارگانیسم های معینی ساخته می شوندوخاصیت توقف رشدباکتری یا باکتری کشی دارندایا میدانستیدمقداربسیار پایین انتی بیوتیک د...
 عوارض ناشی از کمبود ویتامین ها ومواد معدنی بر روی قدرت جوجه درآوریعمده مواد غذایی که موجب اختلالات جوجه کشی درقناری ها می شوند عبارتند از مواد معدنی و ویتامین ها . بسته به نوع کمبود و انفرادی ی...
در گندم املاح معدنى و عناصر كاتاليتيك فراوان وجود دارد مثل : كلسيم ، منيزيوم ، سديم ، پتاسيم ، كلر، گوگرد، فلوئور، سيليسيوم ، مس ، منگنز، كوبالت ، يد، آرسنيك ، چربى فسفر دار، روى ، نشاسته ، ويتامين (...
نظرات درباره این مطلب

آمارگیر وبلاگ