بازگشت
1396/7/5 (( 27 نفر در حال مشاهده مطلب ))
test
مستعار: ماش سبز  - گیاه اصلی، نام باستانی لوبیا، لوبیا 
نام انگلیسی: Mung bean، Mung، Moong، Mang bean، Munggo، Monggo، Green gram، Golden gram، و 
گونه های سویا سبز   : لوبیا سبز P. radiatus L.   
محتوای غذایی دانه های سبز 
(کیلو کالری) 316 چربی (گرم) 0.8 پروتئین (گرم) 21.6 کربوهیدرات (گرم) 55.6 
فیبر غذایی (گرم) 6.4 تایلین (mg) 0.25 کلسیم (mg) 81 ریبوفلاوین (میلی گرم) 0.11 
منیزیم (میلی گرم) 125 نیاسین (میلی گرم) 2 آهن (میلی گرم) 6.5 سلنیوم (میکروگرم) 4.28 
منگنز (میلی گرم) 1.11 ویتامین E (میلی گرم) 10.95 روی (میلی گرم) 2.18 ویتامین (Mg) 22 
سدیم (mg) 3.2 مس (mg) 1.08 کاروتن (میکروگرم) 3.3 پتاسیم (mg) 787 فسفر (mg) 337 
معادل رتینول (μg) 12.3
مقدمه
    با غذا، سبزیجات، کود سبز و دارو و اهداف دیگر. غذای سنتی مردم ما است. پروتئین Mung bean حدود سه برابر برنج، انواع ویتامین ها، کلسیم، فسفر، آهن و سایر نمک های معدنی نسبت به ژاپنی است. بنابراین، نه تنها ارزش غذای خوبی دارد، بلکه ارزش دارویی بسیار خوبی هم دارد،

    اثربخشی: ماش سبز  شیرین و سرد، با کار سم زدایی حرارت. افرادی که تابستان در دمای محیط بالا کار می کنند، عرق بیشتری دارند، از دست دادن آب بسیار زیاد است، بدن از تعادل الکترولیتی نابود شده است، با سوپ لوبیا سوسپانسیون برای اضافه کردن بهترین راه Qingshu Qi، تشنگی و دیورتیک، نه تنها برای تکمیل آب، اما همچنین به موقع پر کردن نمک های معدنی، برای حفظ آب و الکترولیت تعادل الکترولیتی اهمیت زیادی دارد. فرنی لوبیا Mung همچنین اثر مشابهی دارد. لوبیا Mung همچنین اثر سم زدایی. در صورت مسمومیت با آفت کش ها، مسمومیت سرب، مسمومیت با سرب، مشروبات الکلی (نوشیدن) و یا خوردن داروهای اشتباه و غیره، در بیمارستان قبل از نجات می تواند یک کاسه سوپ لوبیا سبز قبل از درمان اضطراری باشد، اغلب در محیط سمی یا تماس با مواد سمی مردم همیشه باید لوبیا سبز را برای سم زدایی مراقبت های بهداشتی مصرف کنند. اغلب لوبیا سبز می خورند می توانند تغذیه را اضافه کنند، قدرت فیزیکی را افزایش دهند. نقش سم زدایی از گرما وجود دارد. 

    بر اساس تجزیه و تحلیل کارشناسان تغذیه، شاخص بیماری ماش سبز (مقدار پتاسیم طبیعی مواد غذایی / تعداد مواد سدیم طبیعی مواد غذایی X.100٪) 245.93 است، شاخص زنده گی (مواد غذایی طبیعی کربوهیدرات محتوا / پروتئین طبیعی پروتئین X100٪) 2.8703 است، اثبات شده است که توانبخشی بیماری بسیار ارزشمند است، در حالی که بهبود زیستی بسیار کم است.
اثرات فارماکولوژیک
    اثر ضد باکتری Antibacterial 

    1، برخی از مواد تشکیل دهنده در ماش سبز به طور مستقیم اثر ضد باکتری است. از طریق آزمایش ضد باکتری، عصاره سبزیجات سبز در مهار استافیلوکوکوس اورئوس تأیید شد. بر اساس این مطالعه، مستحکم میکروارگانیسم قادر به تانن موجود در لوبیا سبز پروتوپلاست، فعالیت ضد میکروبی ممکن است تولید می شود. فلاونوئیدها در لوبیا سبز، فیتواسترول و دیگر مواد فعال زیستی ممکن است درجاتی از اثر ضد ویروسی مهار کنندگی داشته باشند. 

    2، با بهبود عملکرد سیستم ایمنی به بازی یک اثر ضد باکتری. بسیاری از مواد فعال بیولوژیکی موجود در لوبیا سبز به عنوان coumarins، آلکالوئیدها، فیتواسترول، ساپونین و مانند آن ممکن است عملکرد سیستم ایمنی، افزایش تعداد سلول های فاگوسیتوز یا فاگوسیتوز را بالا ببرد. آزمایش اثر مخمر حساس هماگلوتیناسیون روش ماش موشهای طبیعی و نقص ایمنی ناشی از سیکلوفسفامید در ایمنی گلبول قرمز توسط مکمل، نتایج نشان می دهد که ماش  سبز را می توان سرکوب کم در عملکرد گلبول های قرمز ماوس ناشی از سیکلوفسفامید تابع 

    کاهنده لیپید اثر 

    با 70 درصد آرد جوانه زده ماش یا پودر ماش در مخلوط خوراک خرگوش تغذیه بر داشت و به چربی hyperlipemia تجربی (لیپوپروتئین β- و کلسترول تام) نقش مهمی در پیشگیری و درمان، و بیشتر است به طور قابل توجهی کاهش می یابد بیماری عروق کرونر؛ عصاره هیدروالکلی لوبیا سبز حیوانات هم بزنید تغذیه، 7 روز متوالی، نشان موش نرمال بود (مواد مخدر خام 1 0 0G / کیلوگرم · د 1 ) کیلوگرم و سالم (خام به مواد مخدر 1 6G / · D-1) کلسترول سرم اثر قابل توجهی دارد. مطالعات بیشتر نشان داد که شبیه به ساختار فیتوسترولها به کلسترول موجود در لوبیا سبز، فیتواسترول با استراز کلسترول رقابت، آن را غیر ممکن به منظور کاهش استری از جذب روده ای کلسترول، و و / یا بیگانگی از کلسترول در کبد با ترویج جلوگیری از بیوسنتز کلسترول و راه های دیگر برای کاهش سطح کلسترول سرم. علاوه بر این، آزمایش های تایید گلوبولین سویا کلسترول سرم پایین تر، گلوبولین ماش که آیا به همان اثر ارزش بررسی بود. 

    اثر ضد تومور

    آزمایشات نشان داده اند که لوبیا مونور روی مورفین نیتریت سدیم ناشی از سرطان ریه در موش و سرطان کبد دارای اثر پیشگیرانه خاصی هستند. نتايج نشان داد که آنزيم آمينوليت آنزيم فنيل آلانين استخراج شده از پروتئين Mung اثر مهاري چشمگيري بر روي سلول هاي لوسمي L1 2 0 0 و سلول هاي لوسمي انساني K 56 2 دارد و با افزايش دوز و زمان آنزيم، میزان مهار آن به ترتیب 52٪ و 14.1٪ بود. هنگامی که آنزیم به 3.5U / ml افزایش یافت، می تواند به میزان 1/77 و 5/8٪ برسد، در حالی که 0.2٪ میزان مهاری 8/25٪، 40/0٪، 55/3٪، 72/6٪، 9/77٪ و 82/9٪ بود. میزان بازدارندگی 1.0٪، 2.0٪، 4.0٪، 6.0٪ و 10.0٪ 

    اثر سم زدایی 

    Mung bean غنی از پروتئین، غوطه وری سبز خام سبز به پروتئین شیر پروبیوتیک سبز خام سبز است، استفاده از خوراک دهان می تواند مخاط مخاطی دستگاه گوارش را حفظ کند. پروتئین لوبیا مون، تانن ها و فلاونوئیدها می توانند با آفت کش ها، ترکیبات جیوه، آرسنیک و سرب ترکیب شوند تا رسوبات ایجاد شود که باعث کاهش سمیت و یا از دست دادن آنها می شود و از طریق دستگاه گوارش قابل جذب نیست. لوبیا Mung در مواد زیست فعال، اثرات آنتی اکسیدانی زیادی را در درمان مسمومیت آفت کش های ارگانوفسفره از طریق اثر آنتی اکسیدان ها برای کاهش سمیت سلول های بنزوئیدی و سمیت ژنتیکی دارد تا بیشتر مورد بررسی قرار گیرد. 

    دیگر 

    عرق کردن با درجه حرارت بالا می تواند بدن را به دلیل از دست دادن تعداد زیادی از مواد معدنی و ویتامین ها ناشی از اختلالات محیطی داخلی، لوبیا غنی از نمک های معدنی، ویتامین ها است. در محیط با درجه حرارت بالا برای سوپ لوبیا به عنوان یک نوشیدنی، می توانید به طور مداوم از دست دادن مواد مغذی برای رسیدن به اثر حرارت Jieshu دوباره دوباره پر کنید.

    مگن فسفولیپید فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیلتانولامین، فسفاتیدیلینواستول، فسفاتیدیل گلیسرول، فسفاتیدیلسرین و فسفاتید اسید باعث افزایش اشتها می شود. نشاسته لوبیا حاوی مقدار قابل توجهی از الیگوساکارید ها (پنتوزان، گالاکتان و غیره) است. این الیگوساکارید ها به علت عدم وجود سیستم هیدرولاز در دستگاه گوارش انسان، هضم و جذب آن بسیار دشوار است، بنابراین دانه های سبز انرژی کمتری نسبت به سایر غلات به دست می آورند و برای بیماران چاق و دیابتی دارای درمان کمکی هستند. و الیگوساکارید ها باکتری روده ای انسان هستند - فایده پروتئین Bifidobacterium، اغلب سبزیجات سبز می خورند می توانند فلور روده را بهبود بخشیده، جذب مواد مضر را کاهش دهند، برای جلوگیری از برخی از سرطان ها. 

    لوبیا Mung یا مواد خام مناسب برای استخراج SOD گیاهی. مایع روغنی از لوبیا به عنوان ماده خام که شامل اصلاح شیمیایی SOD می شود، نمی تواند تخریب اسید معده و پپسین باشد، نیمه عمر مناسب برای جذب دهانی بدن انسان را افزایش می دهد. مایع شفاف علاوه بر حاوی SOD، بلکه دارای غنی از اسیدهای آمینه، β - کاروتن و عناصر ریز و سایر مواد مغذی است، دارای عملکرد ضد پیری خوب است. علاوه بر این، آزمایشات نشان می دهد که تانن مین لوبیا هر دو فعالیت ضد باکتری، بلکه هموستاز موضعی و ترویج نقش تعمیر زخم، و در نتیجه سوختگی های مختلف دارای اثر درمان خاص.
مزایای مصرف کبوتر لوبیا سبز
    با تغییرات آب و هوایی، دما بیشتر و بیشتر گرم می شود، این بار "لوبیا سبز" می تواند نقش مهمی ایفا کند. حرارت دادن، سم زدایی از گرما، Qingshu Qi، تشنگی و دیورتیک نقش لانه زنبور عسل است. نه تنها این که مصرف لوبیا سبز نیز می تواند آب را اضافه کند، دوباره به موقع از نمک های معدنی، برای حفظ آب و الکترولیتی تعادل الکترولیت اهمیت زیادی دارد. 

  در هوای گرم، مقدار کبوتر برای خوردن بعضی از لوبیای سبز، کبوترها می تواند گرما را در هوای سرد ایجاد کند، و نه خیلی تند و سریع. با توجه به دلایل آب و هوا، به اعتقاد من برخی از دوستان جنوب، باید خوراک لوبیا سبز کبوتر باشند.

عواقب مصرف بیش از حد لوبیا سبز
    برای مصرف کبوتر از لوبیا سبز، جسیو را خنک نگه می دارد، بنابراین در تابستان می تواند کمتر خوراک برخی از، زمستان بهتر است به تغذیه نیست. و اگر مصرف بیش از حد، و سپس صدمه روده کبوتر، باعث بیماری های روده ای، مانند اسهال، که ارزش از دست دادن است. اسهال می تواند درمان اسهال کبوتر را متوقف کند.

نسبت صحیح لوبیا سبز

    به کبوتر می خورند لوبیا سبز، این و دیگر مواد غذایی با هم مخلوط می شوند. مقدار درست باید نسبت خوراک مجموع 5٪ -10٪، نه بیش از 10٪ باشد، زیرا دانه های سبز سرد، تغذیه بیشتر بیمار خواهد بود. 

دوستان تابستان زمانی نیز می توانند‌ با آب جوش لوبیای سبز را بجوشانند، به طوری که کبوتر به طور مستقیم بنوشد، اثر یکسان است، اما نمی تواند خود لوبیا را بخورد. 


با تشکر از سایت باشگاه ایران ( ir pipa )*** 



مقالات مرتبط

نظرات درباره این مطلب

آمارگیر وبلاگ