بازگشت
1396/7/5 (( 74 نفر در حال مشاهده مطلب ))
test


تغذیه پروتئین، محتوای آب طبیعی کمتر از 45٪، ماده خشک در فیبر خام و کمتر از 18٪ است، در حالی که ماده خشک ماده پروتئین خام به میزان بیش از 20٪ از لوبیا، کیک، غذای ماهی و دیگر مواد غذایی است. ترکیبات نیتروژن موجود در غذا "پروتئین خام" نامیده می شوند و به طور کامل پروتئین نیستند و حاوی پروتئین های پیچیده دیگر، پپتیدها، آمینو اسید، آمید، نیترات و غیره هستند.


همه پروتئین های خوراک در صنایع خوراک تقریبا همیشه دانه های بالغ و دانه محصولات فرآوری شده، ترکیبات نیتروژن آنها عمدتا پروتئین هستند



یکی دیگر از محدودیت ها در تغذیه پروتئین این است که محتوای فیبر خام زیر 18 درصد بدان معنی است که پروتئین حاوی انرژی بسیار بالایی است. 
برای کبوترها، لوبیا برای خوراک پروتئین رایج هستند.



باتشکر: از سایت باشگاه ایران (ir pipa ) 



مقالات مرتبط

نظرات درباره این مطلب

آمارگیر وبلاگ