بازگشت
1396/8/10 (( 8 نفر در حال مشاهده مطلب ))
test

درصد دانه برای مسافت متوسط بین ۴۰۰ _ ۷۵۰ کیلومتر و در شرایط سخت 



گندم 11٪،

 10٪ ذرت قرمز ، 

10٪ ذرت زرد ریز ،

 10٪ سورگم سفید ، 

ذرت دامی  10٪،

 ذرت پاپ کرون  10٪،

 گلرنگ 8٪،

 نخود سبز 4٪،

 نخود افرا 4٪،

 سویا 3 %، 

نخود زرد 2 ٪،

 جو دوخته شده 2٪، 

دانه های آفتابگردان راه راه 2٪،

 لوبیا ماش 2٪،

 شاهدانه 2٪،

 شالی برنج  2٪،

 سورگوم قرمز 2٪،

 گاو دانه  1٪،

 ارزن سفید 1،5٪،

 ارزن زرد 1٪ ،

 کلزا سیاه و سفید 1٪،

 عدس 1٪


تحلیل و بررسی


کربوهیدرات 58،14٪، پروتئین خام 12،78٪، چربی خام 7،15٪، فیبر خام 6،34٪، خاکستر خام 1.95٪، لیزین 0.52٪، فسفر 0.29٪، متیونین 0.18 ٪، کلسیم 0،07٪


با تشکر از سایت باشگاه ایران ( irpipa.ir ) 


مقالات مرتبط

نظرات درباره این مطلب

آمارگیر وبلاگ