بازگشت
1396/4/14 (( 25 نفر در حال مشاهده مطلب ))
test

جو....


دانه ی خوارکی باانرژی پروتیین متوسط جوجه هاتوانایی کمتری برای هضم جودارندکه ناشی از بتاگلوکان ان است میزان پروتین جو۱۱تا۱۲درصد است


گندم...


میزان پروتیین گندم از۱۰تا۱۸درصداست گندم حاوی۵تا۸ پنتوزان میباشد که باعث چسبندگی مایع گوراش میشود همچنین گندم ممانعت کننده الفا آمیلاراست ((الفا امیلار:جزپروتیین های البومین می باشدکه عمدتادرنشاسته یافت میشود))مشکل استفاده از گندم وقوع مواردی مانند تورم روده ((نکروتیک))می باشد


سبوس برنج....


سبوس برنج به دلیل بالابودن روغن بالای ۶تا۱۰درصدبه فساداکسیداتیوبسیارحساس است وباگرمادادن می توان ان راپایدارکرداستفاده ی زیاد ازسبوس خام موجب کاهش رشد وکاهش بازده ی خوراک دیده میشود،،مشکل دیگرسبوس موجوددرایران نمک زیادآن است،سبوس گندم یک اثرمحرک رشدبرای پرنده داردکه ناشی ازتصحیح وتعدیل جمعیت میکروبی روده می شودسبوس دارای فیبربالاحجم زیادودارای الگوی اسید آمینه گندم است


سویا....


دارای۴۰تا۴۴درصد پروتیین میباشد اماهضم سویاسخت است دانه های سویا درصورت خردشدن میتوانند هضم سریع تری داشته باشند


کتان....


بعدازموجودات دریایی دارای بالاترین مقداراسیدچرب لینکولینک می باشدوبایدان رابودادوخردکرد



پودراستخوان


منبع خوبی از کلسیم وفسفر میباشد،پودرصدف هم منبع بسیاربا ارزشی از کلسیم میباشد


ذرت،،،،


انرژی قابل سوخت وساز ان ازهمه ی غلات بالاتراست،دارای مقدارزیادی گزانتوفیل است که برای تشکیل رنگ پوست یازرده بکارمیرودمقداری ازاین رنگدانه به ویتامین Aتبدیل می شودذرت حدود۴۰درصدروغن داردکه ۵۰درصد ان اسید لینوئیک است درنتجیه مقدارقابل توجهی ازاحتیاجات طیوربه اسیدچرب ضروری رابرطرف میکندپروتیین ذرت اصولا از نوع پرولامین یازئین  می باشدکه از نظر تریپتوفان فقیراست ذرت ازلحاظ نیاسین نیزفقیر است استاندارد ذرت درجه۲میباشد..یکی از مشکلات رایج درمورد ذرت الودگی ان با سموم قارچی میباشد که طی شرایط انبارداری غلط نظیررطوبت بالای ۱۴-۱۵درصدودمای بالای ۲۶درجه ی سانتیگرادایجاد میشود آفلاتوکسین درذرت های صدمه دیده توسط حشرات وذرت های رشد یافته درمناطق گرم ومرطوب معمولا رایج می باشد آلومینوسیلیکات ها((قرص برنج))تا حدودی اثرات سطوح متوسط آفلا توکسین راافزایش میدهدزیراالنون یکی دیگر از قارچ ها میباشد که گاه گاهی درذرت مشاهده میشود بخاطراین که سم وتامین D3راباندمیکندوامکان بروز مشکلات استخوانی و پوسته تخم مرغ وجود داردهنگام الودگی با سطوح متوسط این سم تجویز ویتامین D3محلول دراب اضافه کردن اسیدهای چرب الی به ذرت از رشد کپک جلوگیری میکند ...همچنین شستن ذرت در محلول ده به یک اب وسرکه سفید به مدت ۵دقیقه مفید میباشد


مقالات مرتبط

نظرات درباره این مطلب

آمارگیر وبلاگ